Skip to main content

Al ruim 25 jaar een glimlach door de brievenbus

Artige is uitgever van en groothandel in wenskaarten. In 2022 vierden wij ons 25-jarig jubileum. Artige is een warm familiebedrijf met passie voor de wenskaart en hart voor de klant. Al onze collecties worden bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, waarvan een groot deel in de Benelux of zelfs in en om Doetinchem, waar wij gevestigd zijn! De meeste van onze collecties worden bedacht en ontworpen door ons eigen enthousiaste en creatieve designteam.

De wenskaart is zo’n mooi product! Wij werken met een team van mooie mensen aan een product dat elke dag mensen een glimlach bezorgt door de brievenbus. Wij blijven bezig met het ontwikkelen van nieuwe series. Elke keer weer spannend hoe deze worden ontvangen. Wij zien het als een uitdaging om samen met de detaillist steeds opnieuw de consument te blijven verrassen.

Onze collecties zijn heel gevarieerd en kunnen een winkel een totaalpakket bieden. De afwerking van de collecties varieert van minimaal tot zeer luxe als bijv. met preeg en goudfolie.

Meer weten over ons bedrijf of over onze collecties? Neem gerust contact met ons op!